Alla inlägg under juli 2008

Av Darja - 24 juli 2008 12:54

Åh, jag hatar det här!! Jag bor i TAVELSJÖ för fan! Det är ju typ världens ände!!! Vill ni veta vad jag har för regler?


1. Ingen mobil på en vecka

2. Jag får inte åka till stan på 3 veckor

3. Kompisar får komma hit efter en vecka

4. ingen rökning..


Det känns som att jag typ är borta från världen jag ligger bara på altanen hela dagen.. Det finns INGET att göra, och då säger jag bara inte det, utan det är verkligen så! :( Jag hatar det här. Och min mamma är ju typ sur på mig för att jag inte orkar prata med henne om hennes problem hela tiden, när jag säger att jag har egna problem så det räcker säger hon bara, du är 15, vad kan du ha för problem? Olycklig kärlek?

Jaha, och att jag är 15, och att mina problem för det mesta handlar om killar, men kan hon fatta att det är jobbigt att bo ute i boschen och inte få se honom!Och just innan jag flyttade hit sa han ju att han tyckte om mig, men jag vågar inte hoppas för Veronica förstörde ju allt! Men jaja, han kanske ändå bara sa så för att han var kåt och ville få ett ligg, nej oroa er inte jag låg inte med honom. :( Det ångrar jag nu, kalla mej slampa om ni vill men jag ångrar det verkligen nu!


                           pöss, vi hörs senare

Av Darja - 21 juli 2008 14:24

Jaha, då var det dags, att flytta. Soc kommer om typ 10 minuter. Jag har ingen aning vbart jag hamnar nu, men veronika tror att det blir utanför stan. Fan i hellvete att jag tänker bo typ 1000 mil från alla mina kompisar, det kan dom ju glömma! Och om sista bussen går typ 10, då får dom fan komma och hämta mej på kvällarna/ nätterna. hehe...Nä men allvarligt man kunde ju åtminstinde ha fått träffa dom nån gång innan, hoppas jag får en snygg styvbror eller nåt.. *kåt* heh. xD


men jaja, pöss jag skriver mer ikv om dom har internet där ute i boschen!

Av Darja - 19 juli 2008 10:38

Jag är fett taggad på att supa! :) hehe.....Är någon på?

Av Darja - 14 juli 2008 01:32

Hehe. Har varit och åkt gummibåt :D det var shitskoj, vi snodde nå båtar som låg på kajen..buusigt värre.


Minns inte om jag skrivit det men jag ska i af byta familj. Veronika orkar inte med mej -.-


Förvånad? Nej... Men jaja, får väl lifta till stockholm och bli pundare..hehe skoja bara


Nu ska jag vara social med mina kompisar på msn, och dampa lite på min dator, som fortfarande inte funkar -.- suck

Av Darja - 10 juli 2008 23:44

åh, jag förstår inte varför internet inte vill fungera på min dator??? Sitter nu på Pauls...Tråk kan inte ladda ner nån bra film och se :( Kollar på SATC och tycker synd om mig själv..Hehe. Men jaja vi hööörs pöss

Av Darja - 9 juli 2008 15:13

Internetet fungerar inte hemma :( Så jag kan inte skriva så mkt...mieh

Men jaja, jag får väl överleva på ngt sätt... Har vart i Luleå och hälsat på min bösta kompis Katte<3, bilder kommer senare xD, vi hade så sjukt kul!


Senaste nytt om hur det går med mitt liv? Åt hellvete, jag kanske kommmer omplaceras och det kommer bli rättegång i september :/ Ingen aning hur jag kännder om det, vill prata med någon men med vem???

Av Darja - 2 juli 2008 14:31

Okej här har nu lite bilder på hur mitt rum ser utför tillfället...Inte mysigt som sagt. Så jag ska städa OCH tvätta! (A) Känner mig duktig...Kanske får lite plupoöng och för gå ut ikväll. Jag har ju utegångsföbud.


Men, men ni får lite finare bilder sen :P

Av Darja - 2 juli 2008 14:06

Jaha, då ska få en helt ny familj helt plötsligt...Det känns ju lite udda kan jag berätta för er. Jag minns när jag kom hem till dom första dagen med Soc-jessica och det ända jag tänkte var; tänk om dom inte tycker om mig?

Det är nog ens största farhåga när man kommer till en fosterfamilj. Men dom tyckte om mig...! Hur otroligt det än låter till och med för mig.


Det är alltså Veronika, min fostermamma

Paul, min fosterpappa

Leon, min fosterbror

och Philippe, också min fosterbror


Och jag...


Jag kan inte säga att det är lätt att komma ny till en familj. Man måste släppa det som varit, hur man brukade göra hemma, för nu har du ett nytt hem. Men det handlar inte bara om vanor som vart man ställer saltet, det handlar om att släppa alla sina EGNA psykiska spärrar.

Till exempel jag, har svårt att lita på vuxna, för alla vuxna som jag litat på har alltis svikit mig.  Så när Veronika säger att jag kan lita på henne, och berätta allt för henne, så gör jag inte det, för jag kan inte... Det är jätte dåligt oxh jag jobbar på det, men jag önskar att det inte behövde vara så. För hon tappar ju förtroende för mig när hon får veta att det var når jag inte berättade för henne...etc.



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Är jag solen? dvs egocentrerad till max?
 Ja
 Ibland
 Nej
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<<
Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards